tirsdag 10. juli 2012

Marked i Sao Pedro

Søndag gikk vi til markedet i Sao Pedro, det ble egentlig en litt lang tur, da det bare var oppover og vi gikk langs bilveien uten fortau, så en måtte ut i grøftekanten hver gang det kom en bil, ikke fant vi noen forlokkende is på veien heller. Og først så det ut til at det ikke var en eneste leke til sags p markedet til 6-åringens store skuffels. men så fant vi leiker og 2 dokker til 3 euro og ett fiskespill til samme pris ble innkjøpt for egne lommepenger. Mor fant til sin store glede en nydelig blanding av oliven i løs vekt, ost og skinke, deilig.
Middagslunsj ble fortært på en indisk-italiensk restaurant, sær blanding, men veldig vanlig blanding her. Nydelig mat, barneporsjon til 6-åringen besto av hele 7 fiskefingre, ett lass med ris og chips og salat, det bare svømte over på tallerkenen, men restene ble pakka pent i en boks slik at vi fikk tatt det med hjem og så ble det jammen middag tl kvelds og.
Hjem gikk vi en mye hyggeligere vie og vi fant både små alvedører, en nydelig marihøne og store stein som trollene sikkert hadde kasta fra seg.

Vi banker på den lille alvedøra for å se om noen er hjemme, men jammen hadde de låst før de gikk og, og ikke  hadde vi noen nøkkel som passa.


6-åringen syns det er en flott ide med jogging, også opp de bratteste bakker, så da er det bare å henge på, her får vi mosjonert leggmusklene.

Er det noen dverger hjemme i dette huset da montro?

En ensom rose.

Hvem bruker å se på teater her montro.

Små vannfontener finner vi overalt.

En ensom trillebår.


Ett lite alveslott? Dette må sjekkes ut.

Den mauriske fontenen.

Cinco, her bor vi som de utrolig priveligerte.

Palacion Nacional.

9 kommentarer:

 1. Det ser kjempefint ut, og strålende vær også, ser det ut til. Gleder meg over at dere koser dere, artig å lese og se bilder, men husk å bare lage blogg når det er det du virkelig har lyst til! (Pekefingeren bare spratt fram igjen:-D)
  Klem til alle fra Berit

  SvarSlett
 2. He he he, ja skal huske det, men syns det er artig da det bilr en måte å huske alt vi har gjort på den måten. Idag kome det skikkelig godvær, deilig med varm sol, har gått til innkjøp av lammeskinnstøfler da jeg har vært så kald, så de har jeg brukt både inne og ute når jeg har sittet ute. Men idag kikka jeg ikke på ulltøyet de har i butikkene og det er jo ett godt tegn.....

  SvarSlett
 3. fantastiske bilder. Forstår at dette er en perle på jord. Dere er fine og kler omgivelsene. klem Ane

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg syns det er vakkert her, og så er det så spennende å hel tida oppdage nye ting, spesielt når en reiser sammen med barn som ser helt andre ting.

   Slett
 4. Så artig å få fulgt med på eventyret - en perfekt ferie ser det ut til - flotte bilder Og så deilig at dere fortsatt har MASSE tid igjen!!
  Vi drikker kaffe med belgisk konfekt fra Praha attåt - godt ja : )
  Klem til alle fire fra oss tre på hytta

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi koser oss masse, litt vanskelig å få lagt inn bilder da nettet er ganske tregt. Godt me veldig god tid ja, er så masse jeg har lyst til å se.

   Slett
 5. Så fantastisk det ser ut til å være der. Er kjempeglad for at du tar mange bilder og deler med oss, er helt enig med deg i det du svarte Berit om at det å blogge på tur er en kjempefin måte å bevare minner på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er utrolig her, 6-åringen oppdager stadig nye ting og husker ting fra ifjor som un har lyst til å gjøre.

   Slett
  2. Det må jo være fordelen med å dra tilbake til samme sted. :-)

   Slett