lørdag 13. juli 2013

Slutt på Estoril og så kommer Sintra.

Nå har vi hatt ei uke i Estoril, da vi kom var det 40 varmegrader, søndag til onsdag. Tirsdag tok vi en liten pause fra sola trodde vi, og dro til Lisboa for å gå i akvariet. Da var vinden så varm at det føltes som å ha en altfor varm føner på seg. Men været skjønte nok at det ble for varmt for meg for etter onsdag har temperaturen sunket med 20 grader og det har regna litt.
Jenny har kost seg i bassenget ved leiligheten i Estoril, og det var vakkert der, med fisker rett utenfor vinduet, frosker og skilpadder. Men ingen gjennomluftning i leileigheten så det var høy fuktighet og alt føltes litt varmt og klamt.
Estoril og Cascais er supert om en er glad i strandliv, mange vakre og store strender, og fine hus, men ikke den samme magien som Sintra har. Torsdag tok vi sightseeingbuss til Cascais og Guinchostranda, det var ett ebsnærende landskap. Cacais hadde og en fantastisk stor park med en flott liekeplass. Fredag tok vi toetasjes turistbuss inn til Lisboa, en time langs kysten og det var en vakker måte å se mere på, vi tilbrakte flere timer på leikeplassen i Eduardoparken. En finner mange leikeplasser med kafeer når en reiser med barn!
Da vi kom hit idag kjente jeg at roen senka seg. Fortsatt er det like vakkert med mosegrodde vegger og vakre hus, og tåka som lå tung over trær og hus gjorde det hele enda mere vakkert, det regna litt og vi kunne hverken se Pena eller den mauriske borgen.


Maneter er alltid fascinerende!
Endelig fikk vi kjøpt ett kosedyr også!


Guincholandskap.


Vi koser oss på stranda i litt kjøligere temperatur.

Er en på tur er det viktig å ikke gå seg bort, spesielt inne i store drivhus.

Lykke, statuene fra ifjor var i Sintra i år også, ihvertfall de fineste.Til og med duene finner det romantisk i Sintra.

Tåka gjør det bare mere romantisk og vakkert magisk.
2 kommentarer:

  1. WOW, det ser herrrlig ut!!
    Og så tøff den lille dama er med solbriller på hatten :)
    Ha gode dager på yndlingsstedet folkens!

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere har det fantastisk! Jenny stråler jo på bildene. Gard, Siri og ungene er i Kroatia nå, og de har det kjempefint også.

    SvarSlett