mandag 8. juli 2013

Stilige Estoril

Så er vi her i Portugal igjen, denne gangen ei uke i Estoril før vi drar til Sintra for 2 uker.
Her bor vi i en 5 mål stor hage, masse leiligheter, egen tennisbane, leikeplass, svømmebasseng med iskiosk. Rett og slett luksus. Og det er nydelig når det plutselig er 40 varmegrader når vi kom hit. Jeg har med fleecetepper og ullskjerf og Jenny har med saueskinnstøfler da vi frøs sånn ifjor, men foreløpig er det altfor varmt til å få gjort noe annet enn å nyte hagelivet. Og det nyter vi. Jenny står opp om morgenen, går ut av verandadøra setter seg ned og mater gullfisken vi finner rett utenfor i kanalen som går rundt den store hagen. Og så er det skilpadder og frosk her. Og ikke visste jeg at hverken fisk eller frosk hadde så mange forskjellige lyder. Den første natta lå jeg helt fascinert og hørte på lyden av froskene og Peter sa at en av gullfiskene nøys atsjooo her om dagen, de lager ihvertfall mange rare lyder.
Det er ganske nobelt her i Estoril, det var hit de kongelige reiste på ferie før, og det er fortsatt ganske så stilig her, alle ser ut som de kommer rett fra frisøren, har gullsmykker og stilige klær, slanke og brune og veldig gjennomførte, det er stil her altså!
Så det veldig godt da vi spiste lunsj på kafe i nærheten igår, kom biler med pensjonister som nesten ikke kunne gå, men de var veldig stilig kledt.


Morgenstund med fiskemating

Vakre hus og hager

Utsikt fra rommet vårt

På let etter frosk

Vi er blitt flinke til å finne vakre plasser å bo

Nydelige vannliljer

Bloggeren sjøl

1 kommentar:

  1. Da er det bare å springe til frisør og gå til innkjøp av div gull, så glir dere inn i mengden vettu!
    Både høres og ser ut som et eventyr, ailt i hop :)

    (Tåpelig å kommentere med "Ett år på hytta", men har helt glemt hvordan jeg kan gjøre det på annet vis).

    SvarSlett