fredag 18. mars 2011

Innkvartering i Sintra

Etter mye leting og vurdering i forhold til hvor vi skulle bo når vi drar til Sintra tror jeg vi har funnet drømmestedet.
De har fått masse gode anmeldelser på tripadvisor:

Tripadvisor er min gode følgesvenn når det gjelder planlegging av bortreising. Her kan jeg legge inn spørsmål om alt jeg lurer på, fra offentlig transport, til gode restauranter og tips på ting som er bra å se der vi skal. Og jeg har alltid fått nyttige svar og tips til stede. Har funnet mange fine drømmesteder å dra til her, sjøl om de ikke alltid er like tilgjengelige når en reiser uten bil:

Sintracottages så jeg for noen år siden og, og det kom opp som ett tips igjen nå da jeg planla tur. Makan til drømmested med natur, ro, fred og plass for unger til å løpe rundt, men ingen offentlig transport dessverre. Det ser helt fantastisk ut, men når en ikke har bil ble det litt verre, det får jeg drømme om til en annen gang.
Cinco derimot har jeg kikka på og vært innom flere ganger i planleggingsfasen:
Men det var booka for hele juli allerede i januar, men vakkert.....


Magisk brønn i Quinta da Regaliera

Har også hatt diverse mailkorrespondanse med private utleiere i både Cacais og Estoril som er badebyer i nærheten. Og bel gledelig overraska over ærligheten til flere da jeg spurte om det var lurt å bo i Cascais eller Sitra. Svaret jeg da fikk var at jeg måtte tenke om jeg ville ha badeferie eller naturopplevelse, og siden det var naturopplevelsene som trakk fikk jeg anbefalt Sintra.


Quinta da Regaliera


Været i Sintra.

4 kommentarer:

 1. Du skriver at siden dere ikke har bil er en del steder uaktuelle, men mannen din har jo førerkort så dere kan leie dere bil når dere kommer dit. Selv om det vil fordyre turen så er det en mulighet :-)

  SvarSlett
 2. Godt poeng, det er vel heller det å være skeptisk til å kjøre i Portugal som også ligger litt bak. små, kronglete veier og annen kjøring.

  SvarSlett
 3. Dette høres herlig ut! Et egoistisk ønske: Kanskje du kan legge ut noe reiseinfo om Barcelona???

  SvarSlett
 4. Ja det tenkte jeg faktisk på når jeg satt og skrev. Har lyst til å legge ut om de andre turene og, så Barcelona skal bli ja :-)

  SvarSlett