tirsdag 5. juli 2011

Butikkleting og Regaliera

Idag har jeg lært at det ikke er lurt å lete etter butikker på morgenturen. Jeg har gått og gått for å se om jeg fant ett supermarked. men det fant jeg sjølsagt ikke, og turen ble egentlg litt ødelagt av mine frustrasjoner over å ha ett mål om å fine en butikk. Morgenturer skal kun nytes er det herved bestemt.

Igår tilbrakte vi over 5 timer i Regaliera. Ungene storkoste seg, vi hadde med oss lommelykter og undersøkte de hemmelige tunnelene hvor det var stupmørkt, det ble litt våte føtter da vi ikke alltid så hvor vi gikk. Og det var akkurat like magisk som jeg huska det, men en bør absolutt ha med seg lommelykt for å kunne utforske mest mulig. Ungene oppdaga stadig små og store detaljer som hemmelige dører og små musedører nede langs veggene. Vi gikk inn i tunneller ett sted og kom opp til jordoverflaten ett helt annet sted.  Og det spennende var at jeg oppdaga nye ting jeg ikke kan huske å ha sett forrige gang, spesielt med barneøyne som så helt andre ting enn det jeg gjør.

Lunsjen nøt vi på kafeen på området, og til middag var det brødskive med ost og syltetøy tilbake på Casa do Valle. det ble til og med litt bading i bassenget sjøl om minstemann syntes det var kaldt i bassenget. det er da heller ingen tropevarme her, det er ganske kjølig på morgenen, men passe temperatur for å sitte ute, og godt med ei lita jakke på dagen om en skal sitte og spise ute.

2 kommentarer:

  1. Du har så rett, så rett - kjenner meg igjen på at jeg alltid skal bedrive multitasking, og det skal en i hvert fall ikke på sånne fine morgenturer...
    Nyt dem - godvær i gammellandet også heldigvis, her tynnes det gulrøtter

    SvarSlett
  2. Helt sant det der med multitasking, men ikke mere av det. Mye koseligere å gå rundt uten å lete etter noe. Og så er det så deilig rundt her fordi det er så stille, men idag måtte jeg mere ned i den nye delen for å lete og da var det ed en gang mye mere folk. Og det vil jeg jo heller ikke ha....

    SvarSlett