mandag 11. juli 2011

Monserrate

Igår gikk turen for andre gang innom turistinformasjonen, med nok en konklusjon på at der vet de ingenting. De visste ikke noe om det lille sightseeingtoget som gikk rundt i byen og heller ikke når bussene går. Konklusjonen ble at de formidler steder å bo, og det trenger jo ikke vi som har funnet dette lille paradiset.

Vi tok buss 435 til Monserrate (2 euros per person t/r), hvor det er en enorm botanisk hage som slynger seg opp og ned og ett vakkert indiskinspirert palass. Nederst i hagen var det en dam med de nydeligste vannliljer, utrolig vakkert. Og ellers kunne en rusle rundt på små stier eller kose seg i gresset.
Ettermiddagen tilbrakte vi i hagen og det ble nok en gang brød til middag. Ingen som orker gå ut for middag på kvelden, restaurantene åpner ikke før 19.30 for middag og da syns ungene det er for sent og er for slitne, så hittil har vi spist middag på kvelden 2 ganger. Men vi skal prøve oss på lunsj, det har vi da gjort en del ganger, suppene her koster rundt 3 euro og er utrolig gode hjemmelagede supper. Og så har de utrolig god kaffe overalt, så det har blitt fortært en god del espressokopper.

Idag er det ønske om ikke å gjøre noe, så da skal vi tilbringe dagen i hagen, og jeg skal IKKE sitte i sola, og kanskje vi til og med får tatt oss en "middagslunsj".

4 kommentarer:

 1. Så dyktige dere er til å ta dere fram, og så mye fint det er i omegnen der!! Ha en ny fin feriedag!

  SvarSlett
 2. Ja det er vakkert her, gir samme fred i sjela som hytta.

  SvarSlett
 3. Høres ut som at dere har det fantastisk der borte :-)
  Kanskje de vet mer om slike turistting der dere bor enn de gjør på turistinformasjonen?

  SvarSlett
 4. det er nok ett poeng det ja, og så er vi ganske flinke til å finne ut ting sjøl og heldigvis :-)

  SvarSlett