torsdag 14. juli 2011

Praia Grande

Idag tok vi bussen til Praia Grande, hvor vi skulle spise lunsj på restaurant Croa, hvor det og var en liten leikeplass for 5-åringen. God service og grei mat. Jeg så at det gikk en sti/vei fra Praia Macas over klippene til Praia Grande, så neste år har jeg lyst til å ta trikken til Macas og gå til Grande.

Det var gedigne bølger her og, det var ett hotell med svømmebasseng ved stranda og bølgene slo flere meter opp og over gjerdet og ned i bassenget på andre sida. Fascinerende å se på. Og så var det masse surfere her, har ikke sett noen som har surfa på ordentlig før, bare på tv, så det var jo spennende.  Sanda var finkorna og deilig, god varm sand, sjøl om jeg ikke syns det var noe bikinivær, mulig jeg er litt pysete på den vinden. Så jo at portugiserne hadde bikini og til og med bada i det iskalde atlanterhavet. Mannen syns ikke det er så kaldt og han er nok mere vant til vind enn jeg er. Jeg kan godt tenke meg ett skjerf.

2 kommentarer:

  1. Må ha vært et facsinerende syn med bølgene som suste oppi bassenget. Synes liksom jeg ser det for meg! Høres ut som dere har det fint - knytt skjerfet og nyt dagene!
    Klem

    SvarSlett
  2. Ja nok en fantastisk dag, skjerfet får bli med neste gang....

    SvarSlett