mandag 4. juli 2011

Morgentur

Var ute på morgentur 08.00 idag. Fuglene kvitra, den svarte svanen ga ett trompetstøt der den fløt på dammen sin omgitt av stein grønnlagt av mose og klatreeføy. Jeg måtte flere ganger ta på steiner underveis for å skjønne at dette er virkelig,  jeg er her igjen. Lufta er frisk og klar, en må trykke seg inn mot murene langs veien idet bilene kommer, her er det smalt og trangt og egentlig ikke plass til både bilister og mennesker. Casa Regaliera stakk fram mellom store trær, svære steiner, lange trapper og overgrodde gamle broer. Jeg ble varm og svett av alle oppoverbakkene, og jakka hadde klistra seg sånn fast at jeg nesten ikke fikk den av, ganske fuktig her. De eneste andre som var oppe var folk som var på vei til arbeid og de som kosta gatene. jeg hadde alt for meg sjøl.
Tilbake var det dusj og ut å nyte en cappucino og ett kakestykke av mors nydelige kake. Frokosten har vi bestilt til 09.30 og jeg ser nå at det fraktes kurver med god mat og termoser med varm kaffe rundt til de ulike rommene.

Sola begynner å stikke hodet fram og jeg tror det kan bli en god og varm dag, foreløpig er det en nydelig trøndersk morgen med litt vind og overskya vær.
Jeg sitter her og føler bølger av lykke og kjenner meg så utrolig priviligert som får oppleve dette nok en gang, og at jeg denne gangen skal få være her i mange dager.

4 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har en slik fantastisk start dagen :-) det er deg vel unt. Gleder meg til flere oppdateringer etterhvert som dagene går :-)

  SvarSlett
 2. Det var så utrolig flott, det å liste seg ut før de andre våkna g bare ta bakken fatt, utrolig bratt her oppover mot sentrum, emn så kan en bare rulle hjemover igjen :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med superomgivelser og morgentur, SÅ BRA!!!

  SvarSlett
 4. Ja det er helt utrolig flott her.

  SvarSlett